Websites

Een website kan op veel manieren gebouwd worden. Ik werk met WordPress en bouw hierin de websites. Het voordeel van WordPress is dat je als klant heel gemakkelijk de inhoud van de website zelf kunt aanpassen als deze on-line staat. Jouw toekomstige klant zal altijd eerst je website bekijken voordat hij contact met je opneemt. Daarom moet de website duidelijk en vindbaar zijn, goed leesbaar en het ontwerp uiteraard in de huisstijl van je bedrijf. Voor ik begin aan het bouwen van je website volg ik een stappenplan.

websites Agnes Visser Grafisch Vormgever

Het Stappenplan

  • Wat is het doel van de website
  • Maken van een navigatieschema
  • Ontwerp maken met kenmerkende stijlelementen
  • Bouwen en testen van de website
  • Aangeleverde beelden controleren.
  • Plaatsen van tekst en beeld
  • Na uitgebreid testen de website laten controleren door de klant
  • Uitleg geven van het cms
  • Na de laatste correcties zet ik de website on-line

Wat kost een website?

Aan de hand van een vragenlijst maak ik een navigatie schema. Dit geeft een duidelijk overzicht en er kan nog steeds van alles worden aangepast. De vragen waar ik mee start zijn simpel maar wel doeltreffend: Hoeveel pagina’s wil je op de website? Welke menu’s wil je gebruiken en komen er ook submenu’s? Wil je een contactformulier?

Wil je een contactformulier? Welke informatie wil je op de homepage plaatsen? Heb je een portfolio pagina nodig? Komt er veel tekst of juist veel beeld op de website? Wil je een nieuwsbrief?
Uit deze antwoorden volgen weer andere vragen totdat het schema compleet is!

Exclusief domeinnaamregistratie en webhosting. De prijzen zijn exclusief btw.

Zullen we een afspraak maken voor een nieuw project?

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Onderhoud

Het kan zijn dat je toch nog hulp kunt gebruiken met het aanpassen van de tekst of plaatsen van de foto’s of hiervoor geen tijd hebt. Het kan zijn dat je er toch nog een pagina bij wilt hebben. Dit kan ik uiteraard voor je doen. De kosten hiervoor zijn verschillend. Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel: 06 49 949 325, als je gebruik wilt maken van een onderhoudsplan of incidenteel iets wilt aanpassen op de website.

Agnes Visser Grafisch Vormgever websites