Fotografie

Omdat goed beeld noodzakelijk is, werk ik samen met fotograaf Loeka Horsman. Zij is een professionele fotograaf opgeleid aan de Fotovakschool. Loeka vindt niet alleen de technische kant van de fotografie belangrijk maar vooral ook het vastleggen van de persoonlijkheid van mensen en de sfeer van een bedrijf. De samenwerking met Loeka zorgt er voor dat er altijd professioneel beeld gemaakt wordt. Zij weet als geen ander wat de beste opties zijn. Mensen nemen visuele informatie 60.000 keer sneller op dan tekst. Fotografie versterkt je boodschap en laat zien wie je bent. Je maakt je

website of drukwerk persoonlijk met een foto van je personeel, pand, product of dienst. Goed beeld, dat past bij je doelgroep, creëert betrokkenheid bij je klanten en trekt ook nieuwe klanten aan. Dit leidt tot meer omzet. Daarnaast heeft je bedrijf een eigen identiteit en dat maakt je bedrijf uniek. Als je vervolgens niet het juiste beeldmateriaal gebruikt, worden er kansen gemist. Stockfoto’s zijn algemeen en laten niet de identiteit van je bedrijf zien! Met goed beeldmateriaal kunt je laten zien waarom men voor jouw bedrijf of product moet kiezen.

Nieuwsgierig geworden en wil je het werk zien van Loeka Horsman, neem even een kijkje op haar website!

Waarom is fotografie onmisbaar?

Foto’s kunnen op veel manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld een profielfoto voor social media, een bedrijfsreportage voor een presentatie op de website maar deze kan ook gebruikt worden voor een mooie brochure. Een professionele portfolio is onmisbaar in persmap en zorgt voor eenheid en herkenbaarheid van je bedrijf. Kortom foto’s zijn onmisbaar.

Loeka Horsman maakt professionele foto’s voor o.a.:

  • Website
  • Bedrijfspresentatie
  • Brochure of folder
  • Beursmaterialen
  • Advertenties
  • Posters
  • Nieuwsbrief
Agnes Visser Grafisch Vormgever Fotografie Loeka Horsman

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van het soort fotoshoot dat gemaakt moet worden. Om het gemakkelijk te maken hebben we drie pakketten samengesteld. Dit is een uitgangspunt waaruit je een keuze kunt maken. Deze pakketten kunnen natuurlijk worden aangepast aan de

persoonlijke wensen. Neem contact op via het contactformulier of bel: 06 49 949 325. Contact opnemen en overleggen kost je niks. Samen maken we een plan en ik maak vrijblijvend een offerte voor je op maat.

Zullen we een afspraak maken voor een nieuw project?

Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Agnes Visser Grafisch Vormgever Noord-Holland Fotografie Loeka Horsman